Menu

Vilten pantoffel

Antraciet
Vilten pantoffel Antraciet
Vilten pantoffel
Antraciet
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gevormd op de laatste

Zowel het bovendeel als de binnenzool van deze pantoffel zijn vervaardigd van 5 mm dik zuiver wolvilt en zijn aan elkaar genaaid. Na het naaien wordt de vilten pantoffel op een leest getrokken en afgesteld in een dompelbad gevolgd door een drukbehandeling, zodat hij een uitstekende pasvorm krijgt. Een kurk-latex voetbed met een voorgevormde teengrip en een kogelhak zorgt voor een goede ondersteuning; in combinatie met de buitenzool van EVA-kunststof is comfortabel en veilig lopen gegarandeerd. Het vilt is gemaakt in Duitsland, en voor de lederen bekleding van de bovenkant is Europees rundleer gebruikt.

Echt vilt. Ongeëvenaard

Het rollen van wol tot vilt ging aan het spinnen en weven als culturele techniek vooraf. Dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven, met een goede reden. Echte volantvilten van runderhaar en schapenwol, en vooral echte wolvilten van zuivere wol, zijn klimaatbestendig, zodat zij zowel bij koud als warm weer aangenaam zijn om te dragen. Vilt is dus het ideale pantoffelmateriaal: de voet zweet of verbrandt er niet in en zelfs op koude vloeren koelt het niet af.

Slippers van formaat. Haflinger

Haflinger pantoffels hebben zo'n goede reputatie omdat zij een praktische functie combineren met een doordacht ontwerp en de beste afwerking door gekwalificeerde vakmensen. Bij de productie vertrouwt Haflinger consequent op natuurlijke materialen - gerolde scheerwol, wolvilt, leer en kurk-latex voetbedden - en traditioneel schoenmakersvakmanschap. Het resultaat zijn pantoffels waarin u zich letterlijk thuis kunt voelen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 66826

100% wol (vilt). Leder bekleed met koeienhuid. Anatomisch kurk-latex voetbed. EVA buitenzool. Gemaakt in Duitsland.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu