Menu
Haflinger

Vilten pantoffel

Antraciet
Haflinger
Vilten pantoffel
Antraciet
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Gevormd op de laatste

  Het bovendeel en de binnenzool van deze pantoffel zijn gemaakt van 5 mm dik zuiver wolvilt en zijn aan elkaar genaaid. Na het naaien wordt de vilten pantoffel op een leest getrokken en aangepast in een dompelbad gevolgd door een drukbehandeling, waardoor hij een uitstekende pasvorm krijgt. Een kurk-latex voetbed met een voorgevormde teengrip en een bolhak zorgt voor een goede ondersteuning; in combinatie met de buitenzool van EVA-kunststof is comfortabel en veilig lopen gegarandeerd. Het vilt is gemaakt in Duitsland, en voor de lederen afwerking van het bovenwerk is Europees rundleer gebruikt.

  Echt gevoeld. Ongeëvenaard

  Het rollen van wol tot vilt ging als culturele techniek vooraf aan het spinnen en weven. Dat is zo gebleven tot op de dag van vandaag, met een goede reden. Echte vulvilten van runderhaar en schapenwol, en vooral echte wolvilten van zuivere wol, zijn klimaatregelend, waardoor ze zowel bij koud als bij warm weer comfortabel te dragen zijn. Vilt is daarom het ideale pantoffelmateriaal: de voet zweet of verbrandt er niet in en het koelt niet af, zelfs niet op koude vloeren.

  Slippers van formaat. Haflinger

  Haflinger pantoffels hebben zo'n goede reputatie omdat ze praktische functie, een doordacht ontwerp en de beste afwerking door gekwalificeerde specialisten combineren. Bij de productie vertrouwt Haflinger consequent op natuurlijke materialen - gerolde scheerwol, wolvilt, leer en kurk-latex voetbedden - en traditioneel schoenmakersambacht. Het resultaat zijn pantoffels waarin je je letterlijk thuis voelt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 66826

   100% wol (vilt). Met leder afgezet rundleer. Anatomisch kurk-latex voetbed. EVA buitenzool. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen