Menu

Vervangingsmes (voor Löwe aambeeldscharen)

Vervangingsmes (voor Löwe aambeeldscharen)
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De aambeeldschaar: voor alles en altijd

  Het principe van de aambeeldschaar werd ontwikkeld door Löwe in Kiel in 1923: In plaats van twee messen die langs elkaar "scheren", ontmoet een scherp koolstofstalen mes een zacht aambeeld van een aluminium-zink legering. De aambeeldschaar knipt nog veilig waar de messen die erlangs knippen al blijvende schade zouden veroorzaken: op houtachtige scheuten, sterkere takken en takken met sap. In tegenstelling tot hun bypass zusjes, knippen ze ook snoeren, draden, enz. door. Mocht het blad toch beschadigd raken, dan is dat bij de originele Löwe geen probleem: een vervangende set wordt onmiddellijk geleverd en is eenvoudig te monteren. En: De fabrikant reviseert elk van zijn snoeischaren (tegen materiaalkosten en portokosten) - hoe oud hij ook is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67535

   Vervangingsmes voor Löwe aambeeldscharen van gehard koolstofstaal, gecoat. Lengte van het blad 5 cm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu