Menu

Vervangingsmes (voor Löwe aambeeldscharen)

Vervangingsmes (voor Löwe aambeeldscharen)
€ 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De aambeeldschaar: voor alles en altijd

Het principe van de aambeeldschaar is ontwikkeld door Löwe in Kiel in 1923: In plaats van twee messen die langs elkaar "scheren", botst een scherp koolstofstalen blad hier op een zacht aambeeld van een aluminium-zinklegering. De aambeeldschaar knipt nog veilig waar de voorbijsnijdende messen al blijvende schade zouden veroorzaken: op houtige scheuten, sterkere takken en takken met sap. In tegenstelling tot hun bypass zusjes, snijden ze ook snoeren, draden enz. Mocht het blad toch beschadigd raken, dan is dat bij de originele Löwe geen probleem: een vervangende set wordt onmiddellijk geleverd en is eenvoudig te monteren. En: de fabrikant reviseert elke snoeischaar (tegen materiaalkosten en terugzendingskosten) - hoe oud hij ook is.

Productinformatie

Artikel nummer 67535

Vervangmes voor Löwe aambeeldscharen van gehard koolstofstaal, gecoat. Lengte van het blad 5 cm.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu