O-check design

Verslaglegger spiraalbinding

Puntmatrix
O-check design
Verslaglegger spiraalbinding
Puntmatrix
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor razende reporters. En snelle notities.

  Ooit het klassieke gereedschap van journalisten en verslaggevers, heeft het naar hen genoemde notitieblok in het typische kleine staande formaat allang alle terreinen van het leven veroverd. Met zijn afmetingen van 20 × 10,5 cm ligt het notitieblok van de verslaggever goed in de hand. Er is ruimte voor 100 vel zacht wit ongestreken papier tussen de stevige omslagen met een stevige spiraalband. Een elastische band houdt alles op zijn plaats wanneer hij gesloten is of wanneer het notitieblok geopend is. Dit maakt het gemakkelijk om te noteren wat vereeuwigd moet worden, zelfs in winderige en stormachtige omstandigheden. Het rapporteursblok is verkrijgbaar met drie linialen: blanco (blauwe omslag), gelinieerd met marges (zwarte omslag) of met puntmatrix (grijze omslag).

  Representatief in het dagelijks leven. Briefpapier uit Japan en Zuid-Korea

  De hoge kwaliteit van Japanse schrijfwaren - waarvan onze catalogi al vele jaren profiteren - heeft ook te maken met het feit dat het Japanse schrift mechanisatie door schrijfmachines moeilijk maakte. Hoewel de eerste modellen schrijfmachines aan het begin van de vorige eeuw beschikbaar waren, bleken zij uiterst moeilijk te gebruiken als men niet alleen het Japanse syllabische schrift, maar ook de in Japan gebruikelijke Chinese karakters ("kanji") wilde gebruiken. Zo was het tot de invoering van de kantoorcomputer nog steeds gebruikelijk om zakelijke brieven met de hand te schrijven, en om redenen van representativiteit werd hoogwaardig schrijfmateriaal gebruikt. In Japan is de passie voor het handschrift tot op de dag van vandaag blijven bestaan, ook al is het niet voor representatieve correspondentie, maar voor alledaagse notities. En ook elders in de Oost-Aziatische regio blijft een bijzondere affiniteit bestaan voor geselecteerd briefpapier. Deze worden vaak gekenmerkt door fijn, glad ongecoat papier met discrete regels - dit is te danken aan het nog steeds zeer wijdverbreide gebruik van fijnloodstiften, die hun waarde hebben bewezen wat betreft de herkenbaarheid van de complexe karakters. Voor ons kantoorassortiment hebben wij enkele van dergelijke hoogwaardige schriften, notitieblokken en kalenders uit Japan en Zuid-Korea verzameld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203188

   Staand formaat verslaglegger met geelkoperen spiraalband en elastiek. 100 vellen (200 pagina's) zacht wit papier zonder coating (80 g/m2). Met verschillende linies: blanco, marge gelinieerd (regelafstand 8 mm) en puntmatrix (puntafstand 5 mm). Gemaakt in Zuid-Korea. 20 × 10,5 cm.
   Puntraster
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen