Menu
Carthusia

Uomo Eau de Parfum

Carthusia
Uomo Eau de Parfum
  € 119,00Basisprijs: € 1.190,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Mannengeur. Van het Charterhouse

  Dit klassiek frisse, bijna maritieme eau de parfum is een veelzijdige compositie die citrus- en bloemige noten combineert met houtachtige en oriëntaalse hints. De topnoot wordt gekenmerkt door citroen, bergamot, fresia en groene bladeren. Het maakt plaats voor een hartnoot gedomineerd door lelietje-van-dalen, jasmijn, geranium, cederhout en patchouli, terwijl de basisnoot van de lichte geur bestaat uit sandelhout, eikenmos, amber en muskus.

  Dubbel toeval. Parfums van Capri

  Toen Johanna I, koningin van Napels, eind 14e eeuw het eiland Capri bezocht, liet de prior van de Certosa di San Giacomo de mooiste bloemen verzamelen voor bloemstukken. Een paar dagen later merkte hij toevallig op dat het water een aangename geur had gekregen. Een geur die een van zijn confraters gebruikte als model voor "Garofilium Silvestre Caprese", het eerste parfum op het eiland Capri. Andere parfumformules volgden, maar na verloop van tijd raakten de recepten in de vergetelheid - totdat de prior van het Charterhouse ze in 1948 herontdekte - opnieuw bij toeval. Hij gaf ze aan een chemicus uit Piemonte, die vervolgens een klein laboratorium met de naam "Carthusia" oprichtte en de geuren opnieuw uitgaf. De middeleeuwse formules werden zorgvuldig herwerkt door een gerenommeerde parfumeur. De gebruikte grondstoffen zijn van de hoogste kwaliteit.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207758

   Gemaakt in Italië. Glazen flesje van 100 ml met verstuiver.

   Ingrediënten: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen