Genesis Footwear

Unisex sneaker G-Volley

Wit-rood-blauw
Genesis Footwear
Unisex sneaker G-Volley
Wit-rood-blauw
  Wit-rood-blauw
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Veganistische sportschoenen: de G-Volley

  Deze sneaker met een stijlvolle retro-look combineert een veganistisch alternatief leer van katoen, polyurethaan en maïsafval met een veganistisch suèdeleer van suikerrietafval. De voering is gemaakt van viscose en gerecycled polyester. De schoen is geperforeerd aan de voorkant en zijkanten voor betere ventilatie. De uitneembare binnenzool van kurk kan indien gewenst vervangen worden door je eigen inlegzool. De bijna profielloze (en dus laarscompatibele) lichtgekleurde buitenzool is gemaakt van rubber en natuurrubber. Dankzij het materiaal biedt hij goede grip op bijna elke ondergrond.

  Responsible: Genesis Footwear

  Genesis Footwear is een sneakerlabel dat zich richt op eerlijke arbeidsomstandigheden en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen zonder afbreuk te doen aan het design. Daarom zijn de sneakers van Genesis bijna volledig gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen. Hoewel de productie ongeveer vijf tot zeven keer duurder is dan de grote spelers in de sneakerindustrie door de uitgebreide productie en de goede arbeidsomstandigheden, is de uiteindelijke prijs nog steeds niet hoger. Dit is mogelijk omdat Genesis bewust geen klassieke reclame en marketing gebruikt, die ongeveer 70 procent van de prijs van de grote merken uitmaken. Het verklaarde doel is om concurrerend te zijn met een eerlijke verkoopprijs. En last but not least: Genesis Footwear doneert een deel van de winst aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de wateren, zoals One Earth - One Ocean, de Surfrider Foundation en Sea Shepherd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 212512

   Bovenwerk van alternatief leer, gemaakt van katoen, polyurethaan en maïsafval/suikerrietafval. Voering van viscose en polyester, binnenzool van kurk. Buitenzool van rubber en natuurrubber. Uitneembare binnenzool. Gemaakt in China.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen