Menu

Twee-vaks broodrooster roestvrij staal

Nieuw
Twee-vaks broodrooster roestvrij staal
  € 269,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Robuust en duurzaam

  Dit is het broodrooster met twee gangen van de Italiaanse fabrikant van keukenapparatuur Milan Toast. In een stevige roestvrijstalen behuizing, die overigens met de hand wordt gemonteerd, roosteren betrouwbare verwarmingsstrips van micaniet, de echte mica-steen, het brood. Het ontwerp van de toastsleuven zorgt voor een goede luchtcirculatie, met andere woorden: oververhitting is onmogelijk. En als je ooit wilt deelnemen aan een toastwedstrijd: Milan Toast geeft 80 sneetjes toast per uur aan als bovengrens voor de belasting van dit apparaat - dat is zelfs voldoende voor grote familieontbijten. Elk van de twee toastschalen heeft een eigen soft-touch schakelaar en kan dus afzonderlijk worden bediend; de bruiningstijd regelt u via de geïntegreerde timer. En kruimelliefhebbers kunnen gerust zijn: Er is een verwijderbare kruimellade aan de onderkant van de behuizing. Wanneer u dit broodrooster voor de eerste keer gebruikt, raden wij u aan het eerst een of twee cycli zonder boterhammen te laten draaien om eventuele productieresten op de verwarmingsstaven af te branden. Maar maak je geen zorgen: de geur die ontstaat is volkomen onschadelijk.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205154

   Behuizing en uitneembare kruimellade (26 × 14 cm) van roestvrij staal. Met twee sleuven van 14 × 2 cm en ingebouwde timer van 4 minuten. De toastvakken kunnen afzonderlijk worden bediend via twee schakelaars. Opgenomen vermogen 1,3 kW. Kabellengte 1,20 m. Beschermende contactstekker (type F). B 19 × D 29 × H 23 cm. Gewicht 3,7 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu