Menu

Tuinbank aluminium

Red
Tuinbank aluminium
Red
  Red
  € 589,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 weken

  Algemene informatie

  Goed geproportioneerd. De kleine tuinbank van aluminium.

  Door zijn compactheid is deze bank ideaal voor het balkon, en zelfs binnenshuis - wat echt ongebruikelijk is voor een tuinbank - slaat hij een uitstekend figuur, bijvoorbeeld als halmeubel. Buiten kan hij gemakkelijk worden gedragen (met een gewicht van slechts 11 kg) naar de gewenste zitplaats - bijvoorbeeld naar de plaats waar de bloemen op hun mooist zijn.

  Fermob. Franse tuinmeubelen bij uitstek

  Veel bedrijven gaan er prat op traditie en vooruitgang onder hun paraplu te combineren, maar slechts enkele hebben de geschiedenis en het potentieel om dat te doen. Een daarvan is Fermob in Frankrijk, dat al sinds 1889 buitenmeubilair maakt - voor parken, tuinen en restaurants. Hun beroemde bistromeubels, bijvoorbeeld, zijn in meer dan 100 jaar bijna niet veranderd, maar aan de andere kant hebben ze altijd voorop gelopen op het gebied van technologie, processen en materialen. Bijvoorbeeld bij het lakken, want Fermob zorgt in zoveel mogelijk arbeidsgangen voor een zo volledig mogelijke roest- en kleurbescherming. Het idee is dat wat auto's jarenlang beschermt tegen roest, ook effectief moet zijn voor meubels. Fermob gebruikt daarom alleen staal en aluminium van eersteklas kwaliteit en zorgt er met een hoge beschermingsbehandeling voor dat meubels die ervan gemaakt zijn tijdens het gebruik niet overschilderd hoeven te worden. Tijdens 13 stappen van een zelf ontwikkeld proces wordt het metaal behandeld tegen corrosie. Vervolgens wordt een speciaal poeder elektrostatisch aangebracht, dat zelfs in de kleinste kieren doordringt en de verse kleuren UV-bestendig maakt; daarna worden ze op zeer hoge temperaturen gebakken. Een zogenaamde kataforesebehandeling (een kathodische dipcoating) rondt het proces af. Door deze afwerking kunnen Fermob meubelen zonder problemen buiten overwinteren en hebben ze geen extra bescherming nodig.

  Let op:

  De meubels mogen nooit met plastic worden afgedekt. Om het schoon te maken is het voldoende om het met water en zeep te wassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85760

   Aluminium, rood gelakt. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 85,5 cm, breedte 1,11 m, diepte 56 cm. Zithoogte 47,5 cm, zitvlak 104,5 × 40 cm. Gewicht 11 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu