Menu

Tuin Werktafel Staal Gegalvaniseerd

Tuin Werktafel Staal Gegalvaniseerd
249,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Weerbestendig. In elk seizoen

De tafel is gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal met een dikte van 1,5 mm en trotseert het hele jaar door alle weersomstandigheden - een groot voordeel voor al diegenen die anders elk meubelstuk van het balkon of terras naar de flat (die misschien al volledig benut is) zouden moeten brengen voor de winter.

Gebruikt elke ruimte

Vooral op balkons en terrassen ontvouwt deze werktafel een bijna stille grandeur: met zijn compacte afmetingen, waarbij meer gebruik wordt gemaakt van de lengte dan van de diepte, past het smalle meubelstuk gemakkelijk in kleinere ruimten. Ondanks zijn afgemeten uiterlijk biedt de tafel met zijn twee legplanken een aangenaam brede waaier aan veelzijdige gebruiksmogelijkheden: legplank of werktafel, presentatievlak of bijzettafel - hoe hij wordt gebruikt, kan van geval tot geval worden bepaald.

Afleveringsbon:

Levering is gedemonteerd.

Productinformatie

Artikel nummer 66084

Gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal. Hoogte 80,5 cm, breedte 75 cm, diepte 45 cm. Gewicht 13,6 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu