Menu

Trumper's Eucris Eau de Toilette

Trumper's Eucris Eau de Toilette
  € 109,00Basisprijs: € 1.090,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Eucris. Door Geo F. Trumper

  Geo F. Trumper is de beroemdste kapper van Londen - en is ook al meer dan 100 jaar een begenadigd "parfumeur". Trumper's toiletwateren zijn altijd oude, volwassen composities. De schroef met schroefdraad die de flessen sluit in de vorm van de beroemde Trumper-kroon is nog steeds van messing. Eucris, gecreëerd in 1912, is een van de populairste geuren van Trumper en heeft daarmee bewezen echt tijdloos te zijn. De verfrissende, bloemig-fruitige en toch mannelijke geur bevat zwarte bes, oosterse komijn en koriander in de topnoten, jasmijn en lelietje-van-dalen in de hartnoten, terwijl sandelhout, eikenmos en muskus in de basisnoten overheersen. De donkere en volwassen, maar geenszins gemaniëreerde geur draagt zeer aangenaam, vooral op koude dagen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60553

   100 ml glazen fles
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen