Menu

Trekrol gekaard garen loden

Antraciet
Trekrol gekaard garen loden
Antraciet
Antraciet
99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De tochtstrook.

Hij past voor elke deur met standaardafmetingen en vangt in de winter de koude lucht op die anders onder de deur door in de gang en de woonkamers zou komen. De gehele vulling is gemaakt van 100% wol. De hoes is voorzien van een ritssluiting, zodat de tijk met de wollen vulling volledig kan worden verwijderd. Wij hebben ook een tochtgordijn van het dichte gekaarde loden garen in ons assortiment.

Productinformatie

Artikel nummer 84451

Hoes gemaakt van 100% scheerwol, herkomst Oostenrijk. Basisgewicht 850 g/lfd.m. Kleur antraciet. Vulling 100% wol, herkomst Oostenrijk. Tijk 100% polyester. Met rits. Gemaakt in Duitsland.
Lengte 115 cm, Ø 12 cm. Gewicht 500 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu