Menu
Stahl und Form

Toiletborstel Roestvrij Staal Ring

Stahl und Form
Toiletborstel Roestvrij Staal Ring
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Ascetic: Badkamerbenodigdheden gemaakt van ring en staaf.

  De door de architect Theo Keller ontworpen gebruiksvoorwerpen worden vervaardigd in een slotenmakerij in Zuid-Duitsland met een groot aandeel handwerk. Het principe: alle gebruiksvoorwerpen - van de handdoekhouder tot de zeephouder tot de toiletpapierhouder - worden door buigen, knikken en draaien vervaardigd uit hetzelfde werkstuk, een roestvrijstalen staaf met een diameter van 8 mm. Het enige bevestigingselement is een op de draaibank gemaakte ring, eveneens van roestvrij staal en voorzien van een muurschroef; andere onderdelen zoals deksels en dergelijke zijn overbodig. De ring biedt vaste of verplaatsbare opbergmogelijkheden voor de verschillende voorwerpen, afzonderlijk of in paren. De ontwerper zelf omschrijft zijn badkamerserie als "definitief, tijdloos, ascetisch", en daar hebben wij niets aan toe te voegen. Daar hebben wij niets aan toe te voegen. Ten slotte heeft het Design Centrum van Noordrijn-Westfalen de kwaliteit van dit ontwerp in 2004 erkend met de Red Dot Award voor productdesign, een van de belangrijkste prijzen voor goed design.

  Productinformatie

  Artikel nummer 74772

   Een bijna ascetische badkamerserie van roestvrij staal, qua vorm en materiaal teruggebracht tot het essentiële. Toiletborstel met zwarte polyamide haren. Lengte 40 cm, kop 7 cm Ø. Gewicht 200 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen