TIPP-KICK

Tipp-Kick doelwandspel

TIPP-KICK
Tipp-Kick doelwandspel
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het vierkant moet in het rond. De Tipp-Kick doelpuntenmuur.

  Het principe van het doelwandspel, de bal in drie pogingen door de gaten aan de onder- en bovenkant schieten, werd in 1963 populair met de "Current Sports Studio" en geniet ook nu nog ononderbroken populariteit. Er zijn veel verhalen over: Eusebio, de topscorer van het WK 1966, die de bal niet liet zakken en na afloop van het programma in de lege studio bleef schieten tot hij bij zijn 36e poging scoorde, Otto Waalkes, die de bal achterwaarts met zijn hak in het bovenste gat schoot, en Fatmire Bajramaj, die twee doelpunten in het onderste gat maakte terwijl hij pumps met hakken van 7 centimeter droeg. Günter Netzer, Rudi Völler en Inka Grings behoren tot de weinigen die vijf keer scoorden, niemand is er nog in geslaagd alle zes schoten te lossen. Een paar maten kleiner, in Tipp-Kick formaat, kun je zelf de doelwand proberen. Zoals gebruikelijk bij Tipp-Kick heeft de speelfiguur een beweegbaar hangend been. In tegenstelling tot de conventionele veldspelers schiet de penaltynemer echter met de binnenkant van de voet, waardoor de bal iets gemakkelijker te raken is.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28229

   Vanaf 6 jaar. Voetbaltafel van gegoten zink, hoogte 7,5 cm. Speelbal plastic, Ø 1,4 cm. Kartonnen doelwand, hoogte 8,5 cm, breedte 14 cm. Totaal gewicht 85 g. Gemaakt in China.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen