Menu

Tijdloze Cordovan Sleutelhanger

Tijdloze Cordovan Sleutelhanger
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Twee sterke paarden. Shell Cordovan sleutelhanger

  De sleutelhanger is dubbel sterk: het 3,4 mm dikke paardenleer - het beroemde Shell Cordovan - belooft een lange levensduur, het is zo sterk dat het nauwelijks kan worden gebogen. Aan de lederen riem is met zadelmakerssteken een massief koperen beugel bevestigd (5 mm dik), die gewoonlijk wordt gebruikt op paardenhoofdstellen, maar hier de koperen sleutelring vastzet.

  Tijdloos (en) mooi. Gemaakt in Duitsland

  De jonge leerfabrikant Timeless uit Bonn heeft zich volledig toegelegd op de productie van lederwaren - uiteraard met de hand - die boven de trends en de tijd staan. Alleen absoluut hoogwaardige leersoorten die aan deze hoge eisen kunnen voldoen, worden verwerkt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34418

   Paardenleer (Shell Cordovan, dikte 3,4 mm), plantaardig gelooid in Duitsland, herkomst Italië. Buitenkant met gewreven afwerking, kleur Oxblood. Kleur binnenin natuurlijk. Gepolijste messing beugel. Messing sleutelhanger, Ø 2,7 cm. Gemaakt in Duitsland, breedte 1,3 cm, totale lengte 8,2 cm. Gewicht 38 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu