Menu

Tafel- en staande lamp Kersenhout en glas

Tafel- en staande lamp Kersenhout en glas
  € 799,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Hout en glas

  Cesta (mand) is de naam van deze veelzijdige armatuur, die vaak wordt gecategoriseerd als afkomstig uit Japan of Scandinavië. Ten onrechte, want het heeft zijn oorsprong in Barcelona. Miguel Milá, een icoon van het hedendaagse Catalaanse design, ontwierp het al in 1962, en het wordt sinds 1996 opnieuw geproduceerd door Santa & Cole in Barcelona. Met het zelfbeeld van een uitgever is het ondernemende bedrijf altijd op zoek naar bijzondere stukken van de ambachtelijke en industriële cultuur van de 20e eeuw. Het feit dat Santa & Cole de Cesta een evolutionaire impuls hebben gegeven alvorens hem opnieuw uit te brengen in samenwerking met Milá is een geluk: het oorspronkelijke rotan frame is nu gemaakt van gestoomd kersenhout, de ronde uitgesneden kap aan de boven- en onderkant is gemaakt van eenlaags geëtst glas in plaats van plastic. Met zijn draaibare handvat kan de lamp gemakkelijk van A naar B worden verplaatst - van de tafel naar de vloer bijvoorbeeld. Bij droog weer kan hij zelfs op een balkon of terras worden gebruikt. In ieder geval zorgt hij dankzij de dimschakelaar voor een zacht tot echt, ongewoon homogeen en altijd verblindingsvrij licht op de plaats van gebruik.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 89933

   Kersenhout, glas. Hoogte 42,5 cm, Ø 27 cm. Gewicht 3 kg. Zwarte plastic kabel met tussenschakelaar, lengte 2,15 m (Eurostekker). Kunststof contactdoos E 27 (max. 100 W). Geleverd zonder lamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu