Menu

Tafel- en staande lamp Kersenhout en glas

Tafel- en staande lamp Kersenhout en glas
799,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Hout en glas

Cesta (mand) is de naam van deze veelzijdige armatuur, die vaak wordt gecategoriseerd als zijnde afkomstig uit Japan of Scandinavië. Ten onrechte, want het vindt zijn oorsprong in Barcelona. Miguel Milá, een icoon van hedendaags Catalaans design, ontwierp het al in 1962, en het wordt sinds 1996 opnieuw vervaardigd door Santa & Cole in Barcelona. Met het zelfbeeld van een uitgeverij is het ondernemende bedrijf altijd op zoek naar ongewone stukken ambachtelijke en industriële cultuur van de 20e eeuw. Het feit dat Santa & Cole de Cesta een evolutionaire boost heeft gegeven alvorens hem opnieuw uit te brengen in samenwerking met Milá is een geluk: het oorspronkelijke rotan frame is nu gemaakt van met stoom gebogen kersenhout, de cirkelvormige uitgesneden kap aan de boven- en onderkant is gemaakt van geëtst glas in één laag in plaats van plastic.
Met de draaibare handgreep kan de lamp gemakkelijk van A naar B worden verplaatst - bijvoorbeeld van de tafel naar de vloer. Bij droog weer kan hij zelfs op een balkon of terras worden gebruikt. In elk geval zorgt hij, dankzij de dimschakelaar, voor een zacht tot waarachtig, ongewoon homogeen en altijd niet-verblindend licht op de plaats van gebruik.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 89933

Kersenhout, glas. Hoogte 42,5 cm, Ø 27 cm. Gewicht 3 kg. Zwarte kunststof kabel met tussenschakelaar, lengte 2,15 m (Eurostekker). Kunststof contactdoos E 27 (max. 100 W). Geleverd zonder gloeilamp.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu