Menu

Stevige handcrème

Luxe Nr.1
Stevige handcrème
Luxe Nr.1
11,90 €Basisprijs: 238,00 €/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Luchtwaardig en plastic-vrij. Handcrème aan één stuk.

Dankzij de stevige consistentie komt deze handcrème uit Schotland naar u toe in een klein blikje - in plaats van een plastic tube - en mag dus ook mee in de handbagage van een vliegtuig. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van bijenwas als basis. Hieraan zijn cacaoboter en kokosolie toegevoegd, die rijk zijn aan voedingsstoffen en hydrateren. De stevige handcrème verzorgt dus ook zeer droge handen. De intense maar uiterst aangename geur - er zijn vier geuren om uit te kiezen - wordt uitsluitend geleverd door natuurlijke essentiële oliën.
Het aanbrengen is net zo eenvoudig als bij elke andere handcrème: neem de vaste handcrème even in de hand om hem op te warmen, wrijf hem zo nodig een- of tweemaal over de huid en smeer de crème uit. De vaste handcrème is zeer rijk en daardoor zuinig in gebruik.

Handgemaakt in Schotland. The Edinburgh Natural Skincare Company .

Zoals veel kleine fabrikanten van natuurlijke cosmetica, begon de Edinburgh Natural Skincare Company de productie in haar eigen keuken. Meer dan een jaar werkten zij aan de perfecte formulering voor de eerste zeep om te voldoen aan de kwaliteitsnormen die zij zichzelf hadden gesteld. "Natuurlijk betekent natuurlijk" - als iets als natuurlijk wordt beschreven, dan moet het ook 100% natuurlijk zijn. Dit principe loopt consequent door alle onderdelen van de productie, van de gebruikte grondstoffen tot de verpakking. Er gaan dus alleen zuivere, natuurlijke ingrediënten, bij voorkeur uit de regio en van biologische kwaliteit, in de kookpotten, die nu zijn verhuisd naar echte productieruimten in de buurt van Edinburgh. De zepen en nu ook crèmes, lotions en vaste parfum worden verpakt in papier, glas en potten van blik of biologisch afbreekbaar plastic. En opdat de handcrème eindelijk zonder plastic tube kan, ontwikkelden de Schotten een stevige handcrème - ook dit was een knap staaltje werk (vele maanden). De basis is bijenwas, dat al duizenden jaren wordt gebruikt als een natuurlijk conserveringsmiddel en stabilisator in lichaamsverzorging. Het geeft de handcrème zo'n stevige consistentie - vergelijkbaar met een stuk zeep - dat het in een klein blikje kan worden bewaard. En omdat hun geuren nu zo in de smaak vallen, hebben de Schotten nu ook vaste parfum ontwikkeld in de geuren van de handcrèmes.

Let op:

Zelfs als ze biologisch afbreekbaar zijn, horen dergelijke kunststoffen niet thuis in het organisch afval. Volg bij het afvoeren van de verpakking de instructies van de betreffende afvalverwijderaar in uw regio.

Productinformatie

Artikel nummer 30363

Rijke, stevige handcrème in een blikje, het crèmepje is verpakt in een biologisch afbreekbare folie. Met bijenwas, cacaoboter, kokosolie en essentiële oliën.
50 g stuk
Luxury No.1: Met de kruidige geur van Luxury No. 1, de eigen mengeling van essentiële oliën van lavendel, geranium, sinaasappel, limoen, mirre en kruidnagel, en wierook.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu