Menu
MAGAZIN

Staand bureau en wandsecretariaat

RAL 7035 Lichtgrijs
MAGAZIN
Staand bureau en wandsecretariaat
RAL 7035 Lichtgrijs
  € 359,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Als staand bureau of als secretaire aan de muur: KABINETT is een slank meubel met een functioneel interieur en een klein werkoppervlak. Het kan overal worden gebruikt waar het sta-bureau gewenst is als aanvulling op het gewone bureau of waar geen plaats is voor het grote bureau. De wandmontage met slechts drie schroeven maakt individuele bevestiging op sta- of zithoogte mogelijk. Wanneer het wordt geopend, biedt het resulterende "mini-werkstation" ruimte voor een laptop of zelfs een open dossiermap. In gesloten toestand neemt KABINETT met zijn geringe diepte nauwelijks ruimte in beslag, maar toch is het een klein ruimtewonder met doordachte details: zo dient de achterwand van plaatstaal als prikbord en dient de zigzag-profilering van de rompbodem niet alleen als legplank voor pennen, maar ook als anti-tipvoorziening voor laptop, tabletcomputer of papier wanneer deze op de rand worden geplaatst. KABINETT bestaat uit een frame van multiplex, een stalen achterwand die voor stabiliteit zorgt en een scharnierend deksel van aluminium. De constructie van het deksel is duidelijk zichtbaar via het zichtbare scharnierpunt en vormt een mooi detail. Als aanvulling op de elektrificatie leveren wij een speciale stekkerdoos (artikelnummer 37864), waarvan de voedingskabel door een overeenkomstige kabelopening (Ø 4 cm) in de romp kan worden gevoerd. KABINETT kan ook worden uitgebreid met een kleine magnetische plank (artikelnr. 30631) als extra kaarthouder en voor het opbergen van mobiele telefoons, brieven en schrijfmateriaal, en met een bureauonderlegger (artikelnr. 206448) om de werkplek te beschermen en het schrijven comfortabeler te maken.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 30635

   Dimensions: B 70 × D 11 × H 46,5 cm (ingeklapt), werkblad: B 68 × D 37 cm
   Gewicht: 7,5 kg
   Materiaal: Romp: berkenmultiplex, essenfineer (oorsprong: Oost-Europa) resp. witte melamineharscoating aan beide zijden (kleur- en structuurverschillen alsmede geïsoleerde kleine druksporen zijn mogelijk bij multiplexplaten afkomstig uit de carrosseriebouw.); Achterwand: plaatstaal, gepoedercoat; Werkblad: plaatstaal, gepoedercoatt
   Design: Konrad Lohöfener
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten