Menu
Maria Rzewuska Designer Schmuck

Spiraal armband

Maria Rzewuska Designer Schmuck
Spiraal armband
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Minimalistische wikkel

  Een lange zilveren band wordt gebruikt om deze eenvoudige armband te maken, die wanneer hij uit elkaar wordt getrokken gemakkelijk om de arm kan worden gewikkeld. Het materiaal wordt met een speciale techniek gewalst en is zo elastisch dat het kan worden uitgerekt zonder te scheuren. Bovendien veert het onmiddellijk terug in zijn oorspronkelijke positie zodra het sieraad is uitgerekt om het aan te trekken. Daarom heeft de ring geen sluiting nodig. Het zilveren sieraad omhelst de arm volledig en is comfortabel om te dragen omdat het zo licht is. De randen zijn ook zo afgewerkt dat ze niet in de huid snijden. Het idee om filigraan metalen banden op deze unieke manier met elkaar te verbinden kwam van de Warschause ontwerper Tadeusz Jaworski - die tientallen jaren geleden bij toeval en als autodidact tot zijn beroep kwam.

  Productinformatie

  Artikel nummer 24888

   925 zilver. Bangle zonder sluiting. Lengte 80 cm, breedte 0,9 cm. Gewicht 23 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen