Menu

Snijmachine Icaro7

Snijmachine Icaro7
199,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Na gebruik op te vouwen en op te bergen in een kleine ruimte in een kast of lade. Het volledig metalen ontwerp van het chassis van de snijmachine garandeert torsievrije stabiliteit en dus optimale snijresultaten. Snijdiktes van flinterdun voor ham, kaas enz. tot 14 mm voor brood, fruit of zelfs groenten.

Gemakkelijk schoon te maken dankzij de montage zonder gereedschap van het mes (gekarteld, 17 cm diameter) en de kunststof snijmessenslede. Met kinderbeveiliging door 2-vinger inschakelsysteem. 230 V, 65 watt.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 89222

Afmetingen: B 10/24 × D 34 × H 20 cm, kabel: L 85 cm, Eurostekker.
Gewicht: 3,6 kg
Materiaal: aluminium, roestvrij staal, kunststof
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu