Menu

Slipper Tiroler Steen Schaap

Grijs
Slipper Tiroler Steen Schaap
Grijs
  Grijs
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Tiroolse stenen schapen. Met kurk-latex voetbed

  Voor deze Stegmann-slipper maakt Gottstein van een stuk ongeverfde wol van Tiroolse steenschapen een viltstomp van aanzienlijke dikte en bevestigt deze met een speciaal procédé aan het anatomisch gevormde kurk-latex voetbed. Het proces is zo complex omdat de stronk uit één stuk wordt gevilt en geheel zonder naden wordt verwerkt. De snijrand is versterkt met een geweven rand rondom. De duurzame buitenzool is gemaakt van antislip EVA-kunststof. Je kunt deze slipper alleen bij Manufactum krijgen.

  Tiroler lapjes. Door Gottstein

  In Oostenrijk wordt met "Patschen" hun slippers bedoeld. Die van ons komen uit Gottstein in Imst. Sinds 1926 wordt daar onberispelijk volvilt geproduceerd: een vacht van zuivere wol of kameelhaar, zonder chemicaliën geweekt in bronwater uit de bergen, wordt in een oude hamermolen geperst en geklopt tot het zo verdicht is dat het geschikt is voor de productie van dergelijke buitengewone pantoffels. De pantoffels worden uit één stuk gevilt, en snijranden die als hinderlijk worden ervaren, zijn bij deze vorm van handwerkproductie niet meer nodig. Ze krijgen hun voetvorm wanneer ze op een leest worden getrokken en vervolgens worden geweekt, geperst en gedroogd. Een lichte kromming in de teenzone maakt het lopen comfortabel, en het zuivere wolvilt bevordert een evenwichtig voetklimaat in zomer en winter.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 67047

   100% scheerwol. Kurk-latex voetbed. EVA buitenzool.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen