Menu
Zimmerli

Slip voor heren

Zwart
Zimmerli
Slip voor heren
Zwart
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Frisse vorm, sportieve snit

  Deze slip komt uit een ondergoedlijn van Zimmerli met een nauwsluitende, sportieve snit. Het wordt geproduceerd op rondbreimachines als superfijn werfgoed, dat vervolgens op maat wordt gesneden en nauwkeurig wordt opgemaakt.

  Zimmerli van Zwitserland

  Zimmerli Textil in Aarburg, Zwitserland, is de beroemdste van de Zwitserse fijnbreifabrieken. De producten zijn onnavolgbaar in de letterlijke zin van het woord, omdat Zimmerli altijd heeft geproduceerd op machines die speciaal voor de Zimmerli-productie zijn gebouwd. Op deze machines wordt alleen de fijnste langharige katoen verwerkt. Het wordt verwerkt tot een extreem hoog getwijnd garen (ongebruikelijk voor breigoed) en tweemaal gemerceriseerd (gewassen in een oplossing van bijtende soda), wat enerzijds voorkomt dat het kant-en-klare linnen krimpt en anderzijds het product een unieke glans en een bijzonder glad oppervlak geeft. Bovendien is Zimmerli linnen in de lengte- en dwarsrichting elastisch, zelfs zonder synthetische additieven. Alleen al de nauwkeurige controle van de naden, het meervoudig strijken en de uiteindelijke opmaak nemen meer dan een kwart van de totale productie-inspanning in beslag.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200927

   100% katoen. Gemaakt in Zwitserland. Zonder gaas.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen