Abtei Königsmünster

Sleutelhanger Ginkgo gesmeed

Abtei Königsmünster
Sleutelhanger Ginkgo gesmeed
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Handbedel en meditatie object

  Je hebt het niet echt nodig, maar als je het eenmaal hebt, wil je niet meer zonder: deze kleine sleutelhanger van gesmeed en geblauwd titanium. De vorm van het legendarische ginkgoblad prikkelt de verbeelding, en het lichte, warme titanium is een genot om vast te houden.

  Titanium, de manusje-van-alles

  Titanium is een metaal van ons dagelijks leven, en voor veel mensen is het zelfs een onmisbaar metaal als het gaat om protheses. Het werd pas kort voor het aluminium aan het eind van de 18e eeuw ontdekt en het duurde lang, tot het midden van de 20e eeuw, voordat het aan zijn triomftocht kon beginnen. Dit kwam doordat de productiemethode, die zich slechts geleidelijk ontwikkelde, zeer complex is en slechts via tussenliggende thermisch-chemische stappen tot zuiver titaan(ium) leidt. Titanium is zeer licht, extreem sterk en vormvast en speelt een belangrijke rol in de luchtvaart. De mooie blauwachtige oxidelaag maakt het ook interessant voor de productie van sieraden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19990

   Lengte 8 cm, breedte 3,5 cm. Gewicht 20 g. De vorm kan variëren.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters