Shoetrees beukenhout

Beech
Shoetrees beukenhout
Beech
  Beech
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Blijf in vorm. Shoetree.

  Deze schoenboom past zich goed aan het voorvoetgedeelte van de schoen aan dankzij het verdeelde voorblad. Bovendien heeft hij een brede, voorgevormde hak die ook de achterkant van de schoen optimaal opvult. De leest oefent via twee telescopische veren tussen de hiel en het voorblad met mate de nodige vormdruk in de schoen uit, zonder deze te overbelasten. Het gebruikte beukenhout is onbehandeld en heeft dus het vermogen om goed vocht op te nemen, wat de droogtijd verkort. In tegenstelling tot het anders zo vaak gebruikte cederhout is beukenhout geurloos, maar het kan desgewenst worden besprenkeld met Zwitserse grenenolie.

  Wat schoenspanners doen.

  Schoenen horen op schoenspanners of schoenleesten nadat ze gedragen zijn. Deze houden de schoenen niet alleen in vorm, maar absorberen ook het vocht dat zich tijdens het dragen in de schoen heeft gevormd. Dat laatste kan alleen als ze van ongelakt hout zijn gemaakt. Hoewel het onbetwistbaar is dat schoenspanners of schoenleesten in elk paar schoenen thuishoren, zijn er twee meningen over wanneer ze te gebruiken: Terwijl sommigen zeggen dat u de schoenspanner of leest in de schoen moet doen terwijl hij nog warm is, adviseren anderen hem eerst te laten luchten. Als de schoen nat is geworden, moet hij eerst met krantenpapier worden gevuld. Pas als het redelijk droog is, kunnen de schoenspanners erin.

  Het onderhouden en conserveren van schoenen.

  Vrijwel geen enkel ander voorwerp in ons dagelijks leven wordt aan zoveel interne en externe stress blootgesteld als de schoen waarmee we elke dag het trottoir betreden. Het is verbazingwekkend dat een schoen zo lang mee kan gaan als een goed gemaakte natuurlijk. De enige voorwaarde: regelmatige verzorging, die kan worden opgevat als een karwei of een respectvol ritueel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 33572

   Gemaakt van onbehandeld beukenhout. Lengteverstelling door de telescopische veer. Gemaakt in Zwitserland. Maten 37-46
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen