Menu

Shea boter crème

Shea boter crème
  € 12,90Basisprijs: € 258,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Extreem voedend en zeer zuinig.

  Deze zeer rijke crème is vooral geschikt voor gebruik op kleinere huidoppervlakten of als lippenbalsem. In vergelijking met de handcrème met karitéboter is de consistentie steviger, zodat deze ook spaarzaam kan worden gebruikt. De karitéboter zorgt voor de typische warme geur.

  Abbaye Notre-Dame de Ganagobie

  In de loop van de geschiedenis heeft Frankrijk vele kloosterstichters de mooiste geografische omstandigheden geboden, maar zelden zulke grandioze uitzichten als in het geval van Ganagobie. En dat moet letterlijk worden opgevat. Het laatromaanse kloostercomplex (de mozaïeken van de kerk zijn beroemd) ligt op een hoog plateau tussen Sisteron en Manosque en boven de vallei van de Durance, een van de Franse rivieren die nog grotendeels wild en ongerept stroomt en bij laag water schitterend wit grind laat zien. Hoewel veel bezoekers hier hun weg vinden, biedt het klooster door zijn indeling voldoende ruimte voor afzondering en stilte. En toch stond het lange tijd leeg, tot de benedictijnen van Hautecombe meer dan 30 jaar geleden besloten hun niet minder mooie domicilie aan het meer van Genève te verruilen voor de winderige hoogten van het Franse zuiden. Zij brachten een affiniteit voor lichaamsverzorgingsartikelen mee en ontwikkelden deze kunsten verder.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68928

   potje van 50 ml
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters