Menu

Set ATOMA texon omslag A5

Bruin
Set ATOMA texon omslag A5
Bruin
  € 16,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Manufactuur Atoma. Een laptop- en methodesysteem in geprefabriceerde onderdelen en als bouwpakket.

  Het Belgische notitiesysteem Atoma, dat ongeveer 70 jaar oud is, bestaat uitsluitend uit rolringen en vliegende platen, waarbij de ringen voorkomen dat de platen vliegen en de platen voorkomen dat de ringen rollen - maar beide blijven altijd gemakkelijk van elkaar los te maken dankzij een gepatenteerde speciale perforatie van de platen. Zo kunt u op elk moment de verschillende insteekformulieren van uw zelf samengestelde notitieboeken aanvullen, wijzigen en mengen - zelfs met formulieren, kalender- of adresboekafdrukken die u zelf met behulp van een pc en printer op de blanco formulieren maakt en met de Atoma-punch de juiste gaatjes ponst.

  De kit. Zo stel je je notitieboek samen

  - de ringen (Ø 17 of 24 mm) - elf voor een A4- en acht voor een A5-schrift, - 0,8 mm dikke boekomslagen, die wij van Texon maken en die verkrijgbaar zijn in A4 en A5 en - voor de onderstaande tabbladen - in A4 en A5 extra breedte, - beschrijfbare tabbladen met 6-voudige tabbladen in A4 en A5 extra breedte en - speciaal gestanste inlegvellen (90 g/m²) A4 en A5.

  De montage is heel eenvoudig: eerst rijgt u de ringen in het achterdeksel, dan het inlegvel (elk ongeveer acht vellen) in de ringen en tenslotte het voordeksel. Wij bieden ook alle blanco versies aan als kant-en-klare notitieboeken.

  De krant. Een echt schrijfpapier

  Bijna al het in de handel verkrijgbare "schrijfpapier" is geoptimaliseerd om soepel door offset- of kantoorprinters te lopen, wat altijd ten koste gaat van degenen die er met de hand op willen schrijven. Wij stellen daar een papier tegenover dat is afgestemd op de behoeften van handschrijvers. Vulling en penpunt glijden er schoon overheen, vulpennen en balpennen worden zonder uitlopen contourrijk opgenomen, en ook grafietpennen laten een uiterst homogeen, schoon letterbeeld achter. Een inktbestendig, oppervlakteverlijmd en gladgestreken natuurpapier van zuivere cellulose, ideaal voor handlettering. Het gramgewicht is 90 g/m² met 1,25 maal het volume. Het crèmekleurige papier met een opaciteit van 90% is vervaardigd in Italië. Het is gebleekt zonder chloor, bestand tegen veroudering (volgens DIN 6738) en geschikt voor laser- en inkjetprinters.

  Texon

  Texon, dat qua produktietechnologie verwant is aan papier, is een materiaal dat bestaat uit gelatexeerde cellulosevezels die waterdicht en dus minder gevoelig voor vocht zijn. Het is veel beter bestand tegen mechanische belasting en "delamineert" niet, d.w.z. het valt niet in afzonderlijke lagen uiteen na langdurig gebruik, in tegenstelling tot karton met open randen. Texon wordt hoofdzakelijk gebruikt als ledervervanger in de textiel- en schoenindustrie, maar dient ook als bindmateriaal of, zoals in dit geval, als kartonvervanger.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82534

   4 voor- en 4 achterkappen elk. Voor het samenstellen van 4 DIN A5 boekjes. 21,5 × 17 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu