Menu

Seca Weegschaal Digitaal

Seca Weegschaal Digitaal
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De platte Seca. Elektronisch.

  Een zware elektronische weegschaal uit het Seca-assortiment, geheel ontworpen voor tientallen jaren gebruik: in een stevige kunststof behuizing met een groot, gemakkelijk af te lezen digitaal display en zo laag ontworpen (namelijk minder dan 5 cm hoog) dat het weegplateau met antislip loopvlak volledig kan worden betreden zonder gevaar voor struikelen. De weegschaal werkt met de zogenaamde "step-off" functie: hij geeft het gemeten gewicht pas weer als de gebruiker het heeft verlaten; het gemeten gewicht wordt dan elektronisch afgetrokken van het nulpunt van de weegschaal, dat voor elke weging opnieuw wordt bepaald (afhankelijk van omgevingsinvloeden zoals temperatuur, vochtigheid en elektromagnetische stromen). Het apparaat schakelt automatisch in bij belasting en schakelt automatisch weer uit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 82448

   Stevige kunststof behuizing, antislip rubber loopvlak; het kunststof weegplateau is gemonteerd op een stalen frame. Extra groot digitaal display (cijferhoogte 2,9 cm). Met automatisch nulsaldo. Weegbereik tot 200 kg, waarbij de weegschaal het gewicht tot op 100 g nauwkeurig aangeeft. H 4,5 x B 43 x D 37 cm. Gewicht 2,8 kg. Geleverd met vier 1,5 V mignon batterijen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen