Menu

Schrijfpapier DIN A4

(500 vellen)
Schrijfpapier DIN A4
(500 vellen)
  € 39,90
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Manufactum schrijfpapier. Ook voor brieven

  Van het crèmekleurige handschriftpapier - hier met een gramsgewicht van 100 g/m² - hebben wij schrijf- en printerpapier laten maken.

  Een echt schrijfpapier. Manufactum ongestreken papier

  Bijna alle in de handel verkrijgbare "schrijfpapieren" zijn geoptimaliseerd om soepel door offset- of kantoorprinters te lopen, wat altijd ten koste gaat van degenen die er met de hand op willen schrijven. Wij stellen daar een papier tegenover dat is ontworpen voor de behoeften van handschrijvers. Vulling en penpunt glijden er schoon overheen, vulpennen en balpennen worden zonder uitlopen contourrijk opgenomen, en ook grafietpennen laten een uiterst homogeen, schoon letterbeeld achter. Een inktbestendig, oppervlakteverlijmd en gladgestreken natuurpapier van zuivere cellulose, ideaal voor het handschrift. Het crèmekleurige papier met een opaciteit van 90% is vervaardigd in Italië. Het is chloorvrij gebleekt, niet verouderend (volgens DIN 6738) en geschikt voor laser- en inkjetprinters.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82675

   Crèmekleurig ongestreken papier (100 g/m2) van zuivere cellulose. Geschikt voor alle gangbare inkjet- en laserprinters. 29,7 × 21 cm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu