Menu

Schoenlepel email

Schoenlepel email
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exotisch naast het schoenenrek.

  Het is niet de kleur van de schoenlepel die hem exotisch maakt, maar het materiaal: geëmailleerd metaal. De emailspecialist Riess uit Oostenrijk vervaardigt het met dezelfde precisie en kwaliteit als het onverwoestbare kookgerei - deze schoenlepel is dus net zo stabiel en duurzaam. Een ander bijzonder prettig kenmerk is dat kousen heel goed over het geëmailleerde oppervlak glijden en dat de randen van de schoenlepel afgerond zijn. Hierdoor blijft de hiel intact, zelfs bij onhandelbare schoenen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15300

   Gemaakt door Riess in Oostenrijk. Kleur rood. Met oogje voor een ophanglint. Lengte 51,5 cm, breedte onderaan 4,5 cm. Gewicht 295 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu