Menu

Schaakbord zonder rand

Schaakbord zonder rand
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Teruggebracht tot de essentie

  Het ontwerp van een schaakbord is discutabel. Wij wilden een schaakbord dat is teruggebracht tot zijn functie als speelvlak, zonder randen en bijna zwart-wit. Aangezien een dergelijk bord niet kon worden gevonden, laten wij het nu voor ons maken in Zuid-Duitsland. De veldgrootte is 6 × 6 cm, dus als je de vuistregel "torenhoogte is gelijk aan randlengte van de velden" wilt volgen, heb je idealiter torenstukken van 6 cm hoog.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82411

   Gemaakt van MDF met fijnkorrelig ingelegd esdoornfineer en mat gelakt. Gemaakt in Duitsland. 48 × 48 cm, materiaaldikte 1,3 cm. Paneelgrootte 6 × 6 cm. Gewicht 2,3 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu