fejn jewelry

Satijnen armband

Goud
fejn jewelry
Satijnen armband
Goud
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Filigraan armband

  Filigraan armband van gesatineerd zilver - optioneel verguld - met handgeborstelde look. De doorsnede van het materiaal is vierkant, wat het puristische karakter van de armband onderstreept. Het is ook gemakkelijk (voorzichtig!) buigbaar en kan individueel worden aangepast aan de pols.

  Duurzaam versieren. fejn jewelry

  Achter het in Keulen gevestigde sieradenlabel fejn jewelry zit Dagmar Kraemer, die jarenlang in de mode- en sieradenindustrie heeft gewerkt voordat ze in 2019 haar eigen bedrijf oprichtte. Zij volgt twee leidende ideeën in haar werk. De eerste is esthetisch. De sieraden van fejn jewelry zijn geïnspireerd op de puristische mode en hebben een overeenkomstig minimalistisch en tijdloos ontwerp. De tweede gaat verder dan het uiterlijk - naar het idee van duurzaamheid. De accessoires van fejn jewelry, die allemaal echte juwelen zijn, zijn dus hoofdzakelijk gemaakt van gerecycleerd 925 zilver, dat materieel transparant blijft of 24-karaats verguld is.

  Let op:

  Houd er rekening mee dat de vergulde sieraadonderdelen na verloop van tijd en door gebruik hun vergulding kunnen verliezen, bijvoorbeeld ook door handen wassen, douchen en dergelijke.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203571

   Ø 5,5 cm, lengte 15 cm. Breedte 1,5 mm, diepte 1,5 mm. Opening ca. 3,3 cm. Gewicht 3,6 g.
   925 zilver (gerecycled), 24 karaats verguld.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen