P. Hokema Musik Spiel Zeug

Sansula Renaissance

P. Hokema Musik Spiel Zeug
Sansula Renaissance
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ook voor niet-instrumentalisten

  De sansula, ontwikkeld en geproduceerd door Peter Hokema in Walsrode, is een uiterst melodieus en gemakkelijk te bespelen instrument. In tegenstelling tot zijn modellen, de in Zuid- en Centraal-Afrika gebruikelijke lamellofoons - die meestal bestaan uit een houten lichaam met meerdere stalen rieten - heeft de sansula een houten frame bedekt met slagvel als resonerend lichaam. Bovendien heeft het slechts negen tongen, die zo gestemd zijn dat hun gecombineerde klank een A-klein akkoord oplevert (met een extra B en F) - er is dus een vastberaden bedoeling of op zijn minst grove nalatigheid voor nodig om er een scheve toon of disharmonie aan te ontlokken. Dit geeft zelfs de niet-instrumentalist een aangenaam geluid en een snel gevoel van succes. Door het frame - dat met beide handen rustend op de tafel wordt gehouden terwijl het riet met de duimen in trilling wordt gebracht - op en neer te bewegen, kunnen ook indrukwekkende tremolo-effecten (bij vrienden van het elektrische gitaarspel bekend als "wah-wah") worden bereikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15771

   Beukenhouten frame; met slagkop. Klanklichaam van druivenkersenhout, klanktongen van roestvrij verenstaal. Lengte 19,8 cm, breedte 15,5 cm, hoogte 6,7 cm. Gewicht 310 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen