Menu

Roos Geranium Absoluut

Roos Geranium Absoluut
€ 34,90Basisprijs: € 698,00/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Met de bloemige, wrange frisheid van roosgeranium.

De bladeren en stengels van de roosgeranium ('Pelargonium gravolens') hebben een delicate roosachtige geur die tegelijkertijd zoet en sterk is, omdat hij ook zure noten brengt die aan citroenen doen denken. Deze absolue begint met fruitige aroma's van mandarijn en rode bessenblaadjes in de topnoot, gevolgd door roosgeranium, pioenroos en rozenwater in de hartnoot. Noten van viooltjes, patchoeli en muskus vormen de basis.

Een mand met mediterrane geuren. Panier des Sens

De eerste parfums van Panier des Sens werden gecreëerd in Sault, een klein dorpje in de Vaucluse omgeven door weelderige lavendelvelden - sommigen beweren dat het de mooiste van de Provence zijn. Ook de geuren van het familiebedrijf zijn geïnspireerd op het mediterrane landschap, de planten en de Middellandse Zee. Het zijn ongecompliceerde, lichte en frisse creaties op basis van natuurlijke extracten en essentiële oliën uit de streek. Parfumeurs uit Grasse creëren ze en produceren ze daar volgens de traditionele kunst van het parfumeren.

Geur van de essentie. Les Absolues.

Panier des Sens gebruikt zeer geconcentreerde, kostbare elixers voor zijn Absolues, die worden verkregen door de planten en bloesems te extraheren met behulp van een oplosmiddel - een procédé voor het maken van parfums dat zo oud is als de kunst van het parfumeren zelf. Daartoe worden de plantendelen, bloesems of zaden eerst gemacereerd. Hierbij wordt eerst een vaste concretie gevormd, die vervolgens wordt gesmolten en opgelost in alcohol, zodat de onoplosbare stoffen kunnen worden afgescheiden, terwijl de pigmenten en essences zoals etherische oliën in de oplossing achterblijven. Tenslotte wordt de alcohol gedistilleerd en wat overblijft is een rijke, natuurlijke geuressence die de eau de toilette een intense, langdurige geur geeft.

Productinformatie

Artikel nummer 17595

Eau de Toilette voor dames.
glazen flacon van 50 ml met verstuiver
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu