Menu
Peddy Shield

Roestvrij stalen traliesysteem

Peddy Shield
Roestvrij stalen traliesysteem
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Flexibel, aanpasbaar, roestvrij: roestvrijstalen trellisysteem.

  Dit touwspansysteem is een even flexibele als onopvallende methode om hoge planten veilig te ondersteunen: Dubbele roestvrijstalen schroeven worden in een rij (voor "klimmers" zoals clematis) of verspringend (voor "spreidende klimmers" zoals rozen) aan de muur bevestigd, de roestvrijstalen kabel wordt in de schroefkoppen geplaatst en gespannen. Dankzij de hiervoor ontwikkelde dubbele schroeven kan elke sectie afzonderlijk worden gespannen. Bovendien kunnen aan elke schroef onafhankelijk van elkaar twee touwen worden bevestigd - het hele systeem kan dus in elke richting worden uitgebreid. Een ander voordeel is dat het ook kan worden aangepast aan de groei van de planten (die soms zijn eigen "wil" kan volgen) door het later te fixeren. Dergelijke systemen werden oorspronkelijk ontwikkeld voor het vergroenen van hele huismuren. Hier is een versie die is verkleind om te voldoen aan de behoeften van kleinere eengezinswoningen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 64989

   Zes roestvrijstalen dubbele schroeven met pluggen. Een roestvrijstalen kabel (Ø 1,8 mm), lengte 600 cm. Gewicht 260 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen