Manufactum

Riem koeienhuid

Bruin
Manufactum
Riem koeienhuid
Bruin
  Bruin
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Vrij soepel en flexibel

  Het plantaardig gelooide leer voor deze riem van Schröder komt uit een kleine leerlooierij in Holstein; het is een zeer zachte, soepele en flexibele koeienhuid, die hier als een enkelvoudige riem wordt verwerkt. Wanneer het materiaal is afgewerkt, blijft het natuurlijke nerfpatroon in het leer behouden (het kan en is zelfs in verschillende mate aanwezig, omdat elke huid een andere, individuele structuur heeft) - waardoor de riem een levendige uitstraling krijgt. De randen zijn zorgvuldig toon-op-toon geverfd, de gesp is vastgezet met handsteken in zadelmakersgaren.

  Lederwaren van Uetersen. Ludwig Schröder

  Het familiebedrijf Ludwig Schröder in Uetersen, Sleeswijk-Holstein, vervaardigt riemen van uitzonderlijke kwaliteit. De basis is altijd de beste plantaardige of pitgelooide koeienhuid van geselecteerde Europese looierijen. Het wordt nooit met kleur bespoten, maar doorgeverfd in het vat - het oppervlak blijft dus gestructureerd, levendig en natuurlijk. Schröder zit al sinds 1825 in de leerbranche: 140 jaar lang werd in de eigen fabriek leer gelooid en verwerkt tot lederwaren - tot 1964, toen de leerfabriek de eigen leerlooierij opgaf en zich specialiseerde in de productie van lederwaren.

  Let op:

  De riemlengte is de lengte van de binnenkant van de gesp tot het middelste gat in de riem. Deze lengte moet overeenkomen met de tailleomvang van de broek.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28405

   Enkelvoudige riem. Runderhuid, plantaardig gelooid. Messing gesp. Gemaakt in Duitsland. Breedte 3,9 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten