Menu

Reserve lont paraffine nachtlampje

Reserve lont paraffine nachtlampje
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vervangende lont. Gezien vanaf de lijn

  Deze lont is de juiste vervangingslont voor onze paraffine nachtlamp. De maat waarmee Europese paraffinebranders meestal worden ingedeeld is de lijn of ligne, aangeduid met de letter L. Ligne is een oude Franse maat, 1/12 Franse inch of 1/144 Franse voet komt overeen met 1 ligne of lijn, die op zijn beurt overeenkomt met 2,256 mm. De grootte van een platte lont is gewoonlijk de breedte van die lont in ligne. Branders hebben recipiënten van verschillende afmetingen voor lonten van verschillende dikte, zodat het aantal benodigde lijnen van model tot model verschilt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66690

   5-lijns vervangingslont van katoen. Lengte 12 cm, breedte 12 mm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu