Menu

Rancé le Vainqueur Eau de Parfum

50 ml fles
Rancé le Vainqueur Eau de Parfum
50 ml fles
50 ml fles
99,90 €Basisprijs: 1.998,00 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Historische geur. Voor de keizer.

François Rancé droeg een parfum op aan de veroveraar Napoleon Bonaparte en zijn vrouw Joséphine: Le Vainqueur is een maritiem mannenparfum met de frisheid van mediterrane citrusvruchten. In de hartnoot ontvouwt zich de geur van lelietjes-van-dalen, lavendel en geranium. De basisnoten zijn leer en irishout, aangevuld met amber en muskus.

Historische geuren. Van Rancé

Het in Grasse opgerichte parfumhuis Rancé is een van de oudste familiebedrijven in de parfumindustrie. De handschoenmaker Louis Rancé vestigde de traditie van het huis in de eerste helft van de 17e eeuw toen hij, volgens de mode van die tijd, geparfumeerde handschoenen vervaardigde. In 1795 besloot zijn kleinzoon François zich uitsluitend aan de parfumindustrie te wijden en al snel werd hij de favoriete parfumeur van Napoleon. Meer dan 100 jaar geleden werd het hoofdkwartier verplaatst naar Milaan, waar Rancé nog steeds gevestigd is.
Rancé stelt nieuwe geuren samen, maar streeft er ook naar de creaties van zijn voorouders voor de vergetelheid te behoeden. Het uitgebreide archief bevat de composities van alle geurcomposities van het huis. De recepten uit de 18e en 19e eeuw zijn zorgvuldig aangepast aan de omstandigheden van vandaag, zonder de oorspronkelijke samenstelling uit het oog te verliezen. Rancé heeft altijd hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt van bloemblaadjes en grassen, waarvan sommige in Grasse worden geteeld en gekweekt.

Productinformatie

Artikel nummer 29283

Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu