Menu

Propolis Huidcrème

Propolis Huidcrème
  € 9,90Basisprijs: € 99,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Intensieve verzorging voor de gestreste huid. Met propolis

  Vooral de gestreste huid profiteert van de intensief voedende en verzachtende werking van de propolis-huidcrème. De combinatie van tarwekiemolie, arnica bloemnextract en lavendel ondersteunt het regeneratieproces van de huid, voorziet haar van voedingsstoffen en maakt haar soepel - de propolis huidcrème is daarom ook geschikt voor de verzorging van zwaar belaste handen. Het propolisextract heeft een kalmerende en adstringerende werking, zodat de crème ook kan worden gebruikt als gezichtsverzorging bij acnetherapie.

  Bergland. Natuurlijke cosmetica uit de Allgäu

  Het Beierse bedrijf is een van de pioniers onder de plaatselijke fabrikanten van natuurlijke cosmetica. Het bedrijf ontstond - zoals op veel gebieden - uit zijn eigen gevoel van gemis: In de jaren tachtig waren er maar weinig geuren en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten en zuivere essentiële oliën. Zonder meer besloten ze ze zelf te produceren. De kruideningrediënten zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt en uit de regio. Alle Bergland producten zijn gecertificeerd door de BDIH (de Duitse Vereniging van Industriële en Handelsondernemingen voor Farmaceutische Producten, Gezondheidsproducten, Voedingssupplementen en Persoonlijke Hygiëne Producten) en voldoen daarmee aan de eisen voor biologische en natuurlijke cosmetica.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202637

   Crème voor de gestreste huid, voor gezicht en handen. Bevat onder meer tarwekiemolie, arnica bloemnextract, lavendel en 5% propolisextract. Gemaakt in Duitsland. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. 100 ml plastic buis
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen