Menu
Manufactum

Potobelisk staal

Manufactum
Potobelisk staal
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij graag historische modellen of materialen voor onze producten. Dat is gebeurd met dit klimrek voor plantenpotten, waarmee u uw bloeiende klimmers tot kleine sculpturen kunt verheffen.

  Steun voor klimmers

  Deze stalen obelisk kan worden gebruikt om kleine klimrozen, bosranken of eenjarige klimplanten in potten tot een kleine sculptuur te verheffen. Maar het kan ook worden gebruikt in het bloembed om zelfdragende groenten stevig te ondersteunen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85252

   Rond staal, met een beschermende waslaag; bij afspoelen door de regen ontstaat na verloop van tijd een prachtig roodachtigbraune roestpatina. Hoogte 134 cm, Ø 34 cm. Gewicht 3,6 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten