Menu

Potloodetui eik

Potloodetui eik
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Ontworpen objecten. Combineerbaar

  Ook deze bureaumiddelen komen in aanmerking als designobjecten: het zijn eenvoudige pennenbakjes van geolied eikenhout. Ze komen uit Steinhöring in Beieren en zijn zo ontworpen dat hun afmetingen kunnen worden gecombineerd met andere individuele elementen, zoals de pennenbakjes van eiken- en esdoornhout.

  Volle bureaus en lege bureaus

  Als het gaat om bureaus, is de werkwereld verdeeld in "full-desk" en "empty-desk" mensen. De een houdt van een werkblad dat overwoekerd is met duizenden dingen, terwijl de ander houdt van een werkplek met een bijna Japans aandoende leegte. Als je het de deskundigen vraagt, heeft de "lege-bureaus-mens" een duidelijk voordeel: zij zeggen dat omwille van de concentratie en de orde van de gedachten zo weinig mogelijk moet worden opgeborgen, maar dat het goed gesorteerd en snel toegankelijk moet zijn. En om ervoor te zorgen dat deze vrij eenvoudige wijsheid ook in wetenschappelijke waardigheid ten onder kan gaan, wordt ze als "clean desk policy" door het dorp of door de kantoorkamers gejaagd. De beweerde "nieuwe helderheid" is echter nog steeds dezelfde als voorheen - de bekende uitspraak van de ontwerper "minder" is "meer" is precies van toepassing op de werkomgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69821

   Mobiel kantoor, eenvoudigste versie. Gemaakt van geolied eikenhout, bekleed met vilt. Bodem en deksel zijn verbonden door sterke klikscharnieren van vernikkeld staal. Lengte 16,8 cm, breedte 4,4 cm, hoogte 2,3 cm. Gewicht 70 g. Geleverd zonder inhoud.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen