Menu

Poetsborstel geitenhaar

Donker
Poetsborstel geitenhaar
Donker
24,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Het beste gereedschap om schoenen te poetsen. Handwerk uit Zweden

Net als bij elk ander ambacht wordt het poetsen van schoenen efficiënter en gemakkelijker wanneer het juiste gereedschap beschikbaar is. Naast de juiste schoenpoets zijn goede borstels het allerbelangrijkste voor de verzorging van uw schoenen. Wij laten deze borstels maken in een Zweeds bedrijf, en alle bewerkingen worden met de hand uitgevoerd volgens de beproefde traditie van het borstelen. Ook de rand van zuiver natuurlijk varkenshaar wordt met de hand aangetrokken en zorgvuldig met roestvrijstalen draden vastgezet. De borstelharen zijn dus permanent bevestigd aan het borstellichaam van geolied hout en kunnen niet gemakkelijk loskomen. Het hout, ook uit Zweden, vertoont zelfs na jaren van gebruik geen scheuren, de draad geen roest.
Wij bieden de juiste borstel voor elke stap van het schoenpoetsen: een vuilborstel met robuuste arengaborstel, een borstel voor het aanbrengen van schoensmeer, een glansborstel en tenslotte, voor de hoogglans, een bijzonder zachte polijstborstel met geitenhaar. Met uitzondering van de vuilborstel zijn de borstels verkrijgbaar met donkere of lichte haren - voor donkere of lichte schoenen. De borstels worden gemaakt in de eigen werkplaats van het bedrijf, waar voornamelijk mensen met een visuele handicap werken, en gedeeltelijk in samenwerking met een Estse vereniging voor blinden.

Productinformatie

Artikel nummer 15587

Voor die speciale glans. Verkrijgbaar met donkere of lichte borstelharen. Geitenhaar, met de hand geplukt. Bijgesneden lengte 2,5 cm. Corpus van geolied eikenhout. Lengte 15,5 cm, breedte 6 cm. Gewicht 95 g. Gemaakt in Zweden.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu