Menu

Plantstok met oog

(5 stuks)
Nieuw
Plantstok met oog
(5 stuks)
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gevonden en goed bevonden. Soms zijn het inderdaad gevonden voorwerpen, toevallig ontdekt tijdens een bezoek aan een museum of een vakantie buitenshuis, die leiden tot nieuwe toevoegingen aan ons assortiment. Dat was het geval met deze plantstokken met oogjes, waarvan onze productmanager voor het tuinassortiment de modellen enkele jaren geleden tijdens een vakantie in Ierland tegenkwam.

  De veelzijdigheid van de eenvoudige

  Het hoogtepunt van deze plantstokken, die op het eerste gezicht vrij eenvoudig lijken, is het oogje aan de bovenkant. Met hun hulp kun je verschillende stokjes met elkaar verbinden tot een verbazingwekkend veelzijdig, organiserend en ondersteunend element. Daarvoor rijgt u gewoon een verbindingsmateriaal door de oogjes. Geschikte materialen zijn bijvoorbeeld touw, koord of ketting, alsmede stokken van bamboe of metaal of zelfs rechte twijgen en takken. Er zijn vrijwel geen grenzen aan uw fantasie wat betreft materialen en kleuren - afgezien van het aantal plantstokken dat u gebruikt.

  Afhankelijk van hoe u ze rangschikt, kunt u een border creëren, een kleine omheining, een steun voor overhangende planten en nog veel meer. Individueel in de grond gestoken kunnen de plantstokken worden gebruikt ter ondersteuning van hoge vaste planten, dahlia's, een weelderige peperplant en vele andere planten.

  Eenvoudig idee, overtuigend effect

  Ze kwam, zag - en nam het idee meteen mee. Tijdens haar vakantie in Ierland ontdekte onze productmanager deze plantstokken in Mount Usher Gardens (Ashford). De Ierse tuin strekt zich uit over 20 hectare met ongeveer 5.000 plantensoorten.

  Hun vorm en de daaruit voortvloeiende toepassingen overtuigden onze productmanager (en ons) meteen, zodat zij deze plantenstokjes bij thuiskomst liet reproduceren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202501

   Gemaakt van onbehandeld staal. Elke Ø 1 cm, lengte 115 cm. Oogje buiten Ø 37 mm, binnen Ø 20 mm. Gewicht 750 g (1 stuk).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu