Harrod UK

Plantenondersteuning variabel

Lang
Harrod UK
Plantenondersteuning variabel
Lang
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Steun vaste planten. Variabel in vorm en hoogte.

  De Engelsen staan bekend om hun liefde voor vaste planten - en ook om hun vaste plantenborders, de weelderig beplante "borders". Geen wonder dus dat het eiland slimme oplossingen heeft bedacht om de bloemen in toom te houden en de planten te ondersteunen. Zoals deze beroemde "schakelpalen": plantensteunen die op allerlei manieren kunnen worden gecombineerd. Het zijn eenvoudige stokken met haken en lussen aan de bovenkant. De ene grijpt in elkaar en afhankelijk van het aantal in elkaar grijpende stokken kan de resulterende steun onopvallend worden aangepast aan elke groeivorm en -grootte, en zelfs weelderige planten kunnen naderhand zonder schade worden omgebogen. De ervaring leert dat brede of hoge planten een steun van vier lange staven nodig hebben, terwijl kleinere en smallere planten een steun van drie of vier korte staven nodig hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68985

   Massieve stalen staaf (Ø 6 mm), gegalvaniseerd en gepoedercoat. Gemaakt in Engeland. Elk één stuk.
   Lang. Bijvoorbeeld voor pioenen, riddersporen, zonnebloemen of mallows. Hoogte 99,5 cm, uitsteeksel 39 cm. Gewicht 330 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen