Manufactum

Pit Handdoek Twisted Terry

Handdoek
Manufactum
Pit Handdoek Twisted Terry
Handdoek
  € 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  We wilden badstof handdoeken die net zo kleurrijk, duurzaam en slijtvast waren als de bekende kleurrijk geruite puttendoeken voor de badkamer - en in alle maten, van zeephanddoek tot douchehanddoek tot badmat. Deze wens werd vervuld door de Oostenrijkse weverij Framsohn, die deze gedraaide badstof handdoeken exclusief voor ons produceert.

  Kleurrijke upcycling. Pitdoeken van badstof

  Deze robuuste, slijtvaste badstof handdoeken hebben hun weg gevonden van de wasruimte van de mijnwerkers naar alle delen van het huishouden: In de badkamer en keuken, in de tuin of in de werkplaats, ze doen alles zonder klagen. En op de kleurrijke ruitjes worden vlekken vrijwel onzichtbaar. Dankzij de stevige halve draai kwaliteit zijn ze niet alleen bestand tegen veelvuldig gebruik maar ook tegen veelvuldig wassen. Toen, net als nu, produceerden de weverijen de onverwoestbare badstof handdoeken om de resterende garens van verschillende kleuren, die vaak in grote hoeveelheden werden geproduceerd, te kunnen verwerken. Zo ontstaan de diverse kleurencombinaties, die altijd anders zijn.

  Let op:

  Gemaakt van restgaren. De samenstelling van de kleuren kan dus variëren, zodat kleurafwijkingen van het productbeeld mogelijk zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15436

   50 × 80 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten