Menu

Pit Handdoek Twisted Terry

Gastendoekje
Pit Handdoek Twisted Terry Gastendoekje
Pit Handdoek Twisted Terry
Gastendoekje
8,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Wij wilden badstof handdoeken die even kleurrijk, duurzaam en slijtvast waren als de bekende kleurrijk geruite puttendoeken voor de badkamer - en in alle maten, van zeephanddoek tot douchehanddoek tot badmat. Deze wens werd vervuld door de Oostenrijkse weverij Framsohn, die exclusief voor ons deze gedraaide badstof handdoeken produceert.

Kleurrijk geblokt en onverwoestbaar

Gewoonlijk vindt u deze kleurrijk geblokte pit doeken alleen in handdoek formaat. De Neder-Oostenrijkse weverij Framsohn produceert ze voor ons echter ook in andere maten voor de badkamer, net zo stevig en slijtvast als de kleinere handdoeken.
Wij bieden ook de bijpassende badmat aan. Geweven in een zeer weelderige materiaalkwaliteit (1.130 g/m²), is het heerlijk zacht onder de voeten en aangenaam dempend.

Kleurrijk upcycling. Pit handdoeken gemaakt van badstof

Deze robuuste, slijtvaste badstof handdoeken hebben hun weg gevonden van de wasruimte van de mijnwerker naar alle delen van het huishouden: In de badkamer en de keuken, in de tuin of in de werkplaats, ze doen alles zonder klagen. En op de kleurrijke ruitjes worden vlekken zo goed als onzichtbaar. Dankzij de solide halftwist-kwaliteit zijn ze niet alleen bestand tegen veelvuldig gebruik, maar ook tegen veelvuldig wassen.
Toen, evenals nu, produceerden de weverijen de onverwoestbare badstoffen handdoeken om de resterende garens van verschillende kleuren, die vaak in grote hoeveelheden werden geproduceerd, te kunnen verwerken. Zo ontstaan de diverse kleurencombinaties, die altijd anders zijn.

Let op:

Gemaakt van restjes garen. De samenstelling van de kleuren kan dus variëren, zodat kleurafwijkingen van het productbeeld mogelijk zijn.

Productinformatie

Artikel nummer 12011

100% katoen. Oorsprong Pakistan. Gewicht per oppervlakte-eenheid 420 g/m², voor de badmat 1.130 g/m². Aantal garens in de grond ketting Nm 40/2, in de inslag Nm 27, in de lus ketting Nm 34/2. Machinewasbaar tot 60 °C. Ingewanden 6-8%. Geschikt voor droogtrommel. Gemaakt in Oostenrijk.

Douchehanddoek. 75 × 150 cm

Handdoek . 50 × 80 cm

Gastendoek . 30 × 50 cm

Zeeplaken. 30 × 30 cm

Washandschoen . 15 × 20 cm

Badmat . 50 × 75 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu