Menu
Manufactum

Papier en Plannenkast Karton

Manufactum
Papier en Plannenkast Karton
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Dit praktische opbergmeubel is het resultaat van onze samenwerking met een universiteit. Het heeft een ruimtebesparend ontwerp en is een uitstekend voorbeeld van een geslaagd ontwerp waarbij de vorm de functie volgt. Binnenin wordt groot formaat inpak- of tekenpapier ordelijk opgeborgen, terwijl hetzelfde materiaal in de vorm van stevig karton de inhoud aan de buitenkant beschermt.

  Een probleemoplosser: voor papieren, plannen en toebehoren

  Het zorgvuldig en ruimtebesparend opbergen van groot formaat cadeau-, klei- of tekenpapier is een van de laatste grote uitdagingen van onze eeuw, zoals iedereen weet die ooit (en meestal tevergeefs) in zijn eigen huis naar voldoende opbergruimte heeft gezocht. Ze zijn lang, gevoelig voor schokken, niet stapelbaar en hebben van nature de neiging om weg te rollen. Deze koffer is een praktische en aantrekkelijke oplossing die niet alleen twaalf rollen papier of plannen (tot 70 cm hoog) schok- en kreukvrij herbergt, maar ook een vaste plaats biedt voor touwtjes en strikken alsmede scharen en plakband in een afzonderlijk te openen compartiment in het deksel. Voor het gemakkelijk vullen en verwijderen van de rollen gaat een voorklep open wanneer het deksel, dat met twee sluitingen kan worden vastgezet, wordt verwijderd, en aangezien de hoogte van het verwijderbare tussenschot slechts 45 cm bedraagt, zullen zelfs in de handel verkrijgbare rollen van 50 cm niet onherstelbaar worden bedolven. De container, die slechts 24,5 x 18,5 cm meet, kan worden vervoerd door middel van een kofferhandvat dat aan het deksel is bevestigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 84678

   Gemaakt van zwart doorgeverfd, gelakt karton, geklonken. Hoogte 82,5 cm, breedte 25,5 cm, diepte 20 cm. Dekselvak binnenhoogte 7,5 cm, breedte 24,5 cm, diepte 19 cm. Gewicht 1,9 kg. Geleverd zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten