Menu

Opbouwspot Wittenberg

4.0 - Telescoop
RAL 9005 Gitzwart
Opbouwspot Wittenberg
4.0 - Telescoop
RAL 9005 Gitzwart
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Hier in de uitvoering met armatuurkop gemonteerd op een cilindrische behuizing: veelzijdige opbouwspot voor accentverlichting. De spotkop, die 365 graden kan worden gedraaid en 90 graden kan worden gedraaid, zit op de cilindrische behuizing. Dankzij een gepatenteerde bajonet kan de hele verlichtingskop met één ruk van de behuizing worden losgemaakt voor onderhoud. Uitgewerkte behuizing, mooi afgewerkt, zonder zichtbare schroeven en kabels. De lichtemissiehoek van de lamp is 12 graden en produceert dus een punctueel licht. Bij de levering is een voorzetlens inbegrepen, waarvan het inzetstuk een lichtbundel van 38 graden en dus een brede bundel produceert. De armatuur bevat LED-lampen. Lichtstroom: 1.100 lm, kleurtemperatuur: 2.700 K, nominaal vermogen: 12,7 W.

  wittenberg 4.0 - het multitalent

  De veelzijdigheid en flexibiliteit van de wittenberg systeemarmaturenfamilie is onovertroffen. wittenberg 4.0 is de meest veelzijdige systeemarmatuur van mawa en wordt zeer vaak in maatwerkvarianten toegepast. Met de vierde generatie van de multifunctionele lichtkop is de hele armatuurserie technisch verder ontwikkeld en formeel teruggebracht tot wat mogelijk is. Toekomstbestendigheid en duurzaamheid zijn bijzonder belangrijk voor mawa.

  MAWA

  Een onderdeel van het zelfbeeld van de armaturenfabrikant mawa is de productie van armaturen en verlichtingssystemen met innovatieve technologieën en productieprocessen aan de rand van Berlijn. Bij de ontwikkeling en het ontwerp richt mawa zich op ontwerpen die een lange levensduur beloven. Een belangrijke zorg van de fabrikant is het in evenwicht houden van het verbruik van hulpbronnen bij de productie van armaturen. Van de eerste schetsen tot prototypes die klaar zijn voor serieproductie, de armaturen van mawa zijn originelen. Het kleine team van het merk rond zijn lichtenthousiaste oprichter en doyen Martin Wallroth is al jaren een kracht om rekening mee te houden in de industrie, niet alleen wat betreft de individuele armaturen in ons assortiment, maar ook wat betreft lichtontwerp voor tentoonstelling, museum- en beursstandverlichting. Op alle gebieden zijn de producten van mawa overtuigend, zowel qua design en materiaal als qua uitvoering van oppervlak en detail en de lichttechniek.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 45299

   Afmetingen: Ø 7,6 × H 11,8 cmGewicht: 560 gMateriaal: aluminium, gepoedercoatOntwerp: Jan Dinnebier
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu