Rossi 1931

Oefenboek met dierlijke motieven

Octopus
Rossi 1931
Oefenboek met dierlijke motieven
Octopus
  Octopus
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Oefenboek met locksteek - een zeer sterke vorm van draadstikken ontleend aan de textielverwerking, waarbij de gehele inhoud wordt doorboord en genaaid met korte tussenruimten tussen de gaten. De locksteek, ook bekend als "singersewing", zorgt voor een optimale opening.

  Tekening. De weg naar erkenning

  Herkenning is gebaseerd op identificatie aan de hand van bepaalde kenmerken. Hoe vollediger en gedetailleerder de identificatie, dus de conclusie, hoe betrouwbaarder en nauwkeuriger de herkenning. Tegen deze achtergrond is het begrijpelijk waarom wetenschappelijk tekenen zo belangrijk blijft: het vereist van nature een geconcentreerde blik op elk detail - in tegenstelling tot bijvoorbeeld een fotograaf moet de tekenaar zich op elk detail concentreren, mag hij niets over het hoofd zien, om het object in zijn geheel te kunnen vatten en realistisch op papier vast te leggen. Daarom wordt ook nu nog, in wetenschappen als plantkunde, dierkunde of archeologie, tekenen gebruikt om een beeld te krijgen van alle kenmerken van het onderzoeksobject: tekenen als weg naar kennis. En zo maken de motieven van deze schriften en wenskaarten - gemaakt op basis van historische tekeningen uit een uitgebreide verzameling 18e-eeuwse grafiek en prenten - geen onderscheid tussen fossielen en levende organismen, tussen lagere en hogere ontwikkelingsstadia. Met de grootst mogelijke precisie en aandacht voor detail geven zij zonder (voor)oordeel weer wat bij nadere beschouwing werd opgemerkt (en dus herkend).

  Productinformatie

  Artikel nummer 13677

   Hoes van 250 g gerecycled karton (75% cellulose, 25% katoen). Doorgeverfd met zuiver plantaardige kleurstoffen en bedrukt: afhankelijk van het motief, rood op groen, blauw op lichtbraun, blauw op Braun, blauw op lichtblauw of zwart op wit. 32 vellen en 2 decoratieve vellen van 85 g gerecycleerd papier (75% pulp, 25% katoen). 21 × 15 cm. Uit Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen