Menu

Notebook Kompagnon klein

Blanco
Notebook Kompagnon klein
Blanco
€ 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zwarte metgezel.

Het had oorspronkelijk een moleskin-achtige stoffen omslag, het kleine, soepele, jas- en zakvriendelijke notitieboekje dat Bruce Chatwin en veel andere literaire figuren uit de eerste helft van de 20e eeuw gebruikten voor preliteraire doeleinden. Van de verschillende nieuwe edities, beschouwen wij deze als de meest succesvolle.

Notitieboekjes: eenvoudig maar duurzaam.

Schriften en notitieboekjes kunnen met enige rechtvaardiging nog als "verbruiksgoederen" worden beschouwd, maar dit geldt niet voor schriften. Op voorwaarde dat de inhoud ervan conserverende waarde heeft, wordt het al gauw archiefmateriaal en moeten er overeenkomstige, op duurzaamheid gerichte verwerkingsnormen op worden toegepast. Dit is het geval met deze.

Productinformatie

Artikel nummer 76768

Gemaakt door Brunnen in Heilbronn, met 192 garengebonden pagina's van crèmekleurig, inktbestendig papier (80 g/m²), leeslint, elastiek om te sluiten, een insteekvakje in de achterflap, een zwarte, generfde en waterafstotende omslag van Balacron (een met vinyl gecoat papier) en - lange tijd ontbrekend - een pennenlipje voor het insteken van een schrijfinstrument.
12,8 × 9,5 cm. Blanco, gelinieerd, vierkant of als adresboek. Levering zonder schrijfgerei.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu