Menu
Manufactum

Notebook dun papier

Gouden snede
Manufactum
Notebook dun papier
Gouden snede
  € 16,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Veel oppervlakte, weinig "omtrek".

  Zo'n notitieboekje biedt zelfs zelfverklaarde polyscribenten meer dan zes vierkante meter ruimte om jarenlange ervaringen en observaties vast te leggen. Het gekozen lichtgewicht papier van 50 g/m² zorgt ervoor dat het notebookformaat behouden blijft en niet verandert in een ruimteverslindende hulk. Het past eigenlijk in de binnenzak van een jas zonder te omvangrijk te zijn. Twee tekenstroken - één in zwart, één in de kleur van de gesneden pagina - bieden een snelle oriëntatie. De hoes is gemaakt van diepzwarte, robuuste lefa en dus zelfs wasbaar. Er moet echter een compromis worden gesloten: Vulpennen en viltstiften zijn niet geschikt voor het lichte papier; wij raden potlood of biros met een fijne stift aan.

  Duurzaam in elk opzicht: notitieboekje van dun papier.

  Het is een echt massageheugen en dus een analoge tegenhanger van de digitale terabyte harde schijf en de gigabyte stick: het Manufactum notitieboekje van dun printpapier biedt bijna 500 pagina's ruimte voor allerlei soorten notities. Een minder "high-tech" vergelijking: het is een geseculariseerde vorm van het kerkelijk gezangboek. Aan de ene kant, omdat zoals deze - honderden en honderden kerkgezangen zouden anders niet ondergebracht kunnen worden - dun papier wordt gebruikt. Maar ook omdat gezangenboeken bestand moeten zijn tegen voortdurend vervoer in handtassen en handschoenvakken en tegen gebruik uit de vrije hand, wat de ruggengraat en het bindwerk zwaar belast. Onze notebook is geen uitzondering - hij is ontworpen om tientallen jaren, een halve eeuwigheid, mee te gaan. De hele zaak is toch meer de zaak van gezangenboeken...

  Productinformatie

  Artikel nummer 31070

   496 blanco binnenpagina's, licht buff, lichtgewicht papier 50 g/m². Pagina gesneden, naar keuze in rood, zilver of goud. Binden Lefa, draadsteken. 13,5 × 10 cm.
   Gouden snede
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten