Menu

Nietmachine Gachuck

Nietmachine Gachuck
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Omkeerbaar geniet. Nietmachine met hersens.

  Deze nietmachine uit Japan dankt zijn naam (uitgesproken als gatschak) aan het geluid dat het uitvoeren van zijn taak vergezelt en dat het achtergrondgeluid in Japanse kantoren en instanties domineert. De kunststof behuizing herbergt acht 16 mm brede nietjes, waarvan er één door middel van een schuifmechanisme bij de uitgangsopening wordt uitgeklapt, waardoor losse papieren (tot 25 vel) betrouwbaar worden gebonden. De nietjes kunnen gemakkelijk worden verwijderd (zoals paperclips) zonder het papier te beschadigen, zijn herbruikbaar en - aangezien zij de papieren zijdelings verbinden met elk twee of vier nietjes - ook geschikt voor tijdelijke (want omkeerbare) binding.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12871

   Nietmachine van kunststof (ABS). Met 18 stalen nietjes, nietbreedte 16 mm. Lengte 11,5 cm, breedte 2,5 cm, hoogte 2 cm. Gewicht 27 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Op passende wijze gecombineerd

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu