Menu

Navulwas voor betonnen vuurschaal en kegel

Navulwas voor betonnen vuurschaal en kegel
  € 24,90Basisprijs: € 1,25/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gewoon bijvullen.

  Er zijn niet altijd genoeg kaarsresten beschikbaar. Daarom bieden wij nu hervulbare wasplaten aan voor onze betonvuren. De platen zijn speciaal gemaakt van paraffinewas en zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze - een voor een - voorzichtig over de lont. Onze tip: Dit werkt zelfs als de vlam nog brandt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206093

   Voorgegoten platen van paraffine. Ø ca. 9,5 cm. Brandduur ongeveer 45-60 min per plaat. 20 stuks. Geschikt voor de betonnen vuurschaal en de betonnen vuurkegel uit ons assortiment.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu